Apartamentos An-Mar 402

Acollidors, tranquils i ben situats.

Ver Apartamentos An-Mar 402 en un mapa més grand

Apartamentos An-Mar 402

Els apartaments es troben a la urbanització de Cala'n Blanes. L'adreça és Avinguda Calas Picas, parcel.la 402, 07769 de Ciutadella de Menorca. La parada d'autobús és la d'Apartamentos An-Mar 402..

Com arribar des de l'aeroport


Veure mapa més gran i guia de ruta

Ruta Aeroport - Apartamentos An-Mar

En cotxe:
 • Posició GPS:

Sortint de l'aeroport cal agafar direcció a Ciutadella i una vegada aquí se seguirà la indicació a Cala'n Blanes. Ja en l'entrada de la urbanització es trobarà una rotonda amb una Taula prehistòrica en el centre, aquí giri a la dreta (Av. de Cala's Piques) i segueixi uns 400 m. A la vorera de la dreta veurà el cartell d'An-Mar 402.

En autobús:

Haurà d'agafar l'autobús que va des de l'aeroport a Maó, des d'aquí canviarà d'autobús per anar a Ciutadella. Una vegada allí canviar a l'autobús que para en Apartamentos An-Mar.(3 autobusos en total).

 • Com arribar des del port comercial de Ciutadella


  Veure mapa més gran i guia de ruta

  Ruta Port Ciutadella - Apartamentos Fiesta-Park

  En coche:
  • Posició GPS:

  Sortint amb el cotxe prengui la ronda en direcció a maó fins que trobi una altra rotonda en la qual seguirà la direcció a la urbanització de Cala´n Blanes. Ja en l'entrada de la urbanització es trobarà una rotonda amb una Taula prehistòrica en el centre, aquí giri a la dreta (Av. de Cala's Piques) i segueixi uns 400 m. A la vorera de la dreta veurà el cartell d'An-Mar 402.

  En autobús:

  Agafi l'autobús fins a la terminal d'autobusos de Ciutadella i allí canviï i coixa el que va a Apartamentos An-Mar.

 • Sempre existeix la possibilitat de contractar un taxi (des de l'aeroport preu aprox. 70 Euros) i també el de contractar un transfer (des de l'aeroport preu aprox. 15 Euros per persona).